HagaZiekenhuis breidt samenwerking met FoodforCare uit

11 oktober 2024

Sinds 2021 verzorgt FoodforCare de patiëntenvoeding van HagaZiekenhuis Den Haag. Vanaf 1 november breiden we de samenwerking uit naar HagaZiekenhuis Zoetermeer. De verse kwaliteitsvoeding van FoodforCare is afgestemd op de persoon. Zo draagt voeding bij aan een sneller herstel van patiënten.

Vers en gezond eten en drinken is belangrijk en draagt bij aan het welzijn en herstel van de patiënt. Voor de opgenomen patiënten in het HagaZiekenhuis wordt het zorgvuldig uitgebalanceerde voedingsconcept van FoodforCare ingezet. Het concept is drieledig:

  • Het leveren van verse gerechten van de hoogste kwaliteit;
  • Aantrekkelijk serveren van een op de persoon afgestemde maaltijden en tussendoortjes;
  • De mogelijkheid om de maaltijden buiten de patiëntenkamer geserveerd te krijgen om beweging te stimuleren.

Het HagaZiekenhuis en FoodforCare verlengden deze week de samenwerking met 5 jaar. In de nieuwe samenwerking gaat FoodforCare vanaf 1 november ook de voeding in Zoetermeer verzorgen. De medewerkers van het Hotelteam en het Logistiek Voedingscentrum in Den Haag en Zoetermeer worden daarbij onderdeel van het FoodforCare-team.

Peter van der Meer, voorzitter raad van bestuur HagaZiekenhuis, en Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak groep, tekenen de overeenkomst om de samenwerking uit te breiden.

Peter van der Meer, voorzitter raad van bestuur HagaZiekenhuis, en Ronald Holtzer, algemeen directeur van de  Eetgemak groep, tekenen de overeenkomst om de samenwerking uit te breiden.

Naar het overzicht